| BİTKİ | 
            UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ | 
        
        
            Domates, Biber, Patlıcan 
            Şaşırtmadan hemen sonra 
             
            Şaşırtmadan sonra | 
            250 gr | 
            Can suyu olarak topraktan 500 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. 
             
            10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır. | 
        
        
            | 250 gr | 
        
        
            | Hıyar, Kabak | 
            100-250 gr | 
            Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 
            300-500 gr | 
            Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            Elma, Armut, Kayısı,  
            Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne | 
             150-300 gr | 
            Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Çilek | 
            150-250 gr | 
            Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 
            150-250 gr | 
            Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Muz | 
            200-250 gr | 
            Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | 
        
        
            | Bağ (Üzüm) | 
            150-250 gr | 
            Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Zeytin | 
            200-250 gr | 
            Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Buğday, arpa, çeltik | 
            150-250 gr | 
            Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile NUTRAPOT karıştırılarak uygulanır. | 
        
        
            | Kavun, Karpuz | 
            200-250 gr | 
            Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 
            200-250 gr | 
            Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır | 
        
        
            | Pancar | 
            150-250 gr | 
            Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Pamuk, Patates | 
            150-250 gr | 
            Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 
            150-250 gr | 
            Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            Soğan, Sarımsak, , Pırasa 
            Havuç, Lahana, Marul | 
            150-250 gr | 
            Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 
            150-200 gr | 
            Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Enginar, Kereviz, Karnıbahar, | 
            150-250 gr | 
            Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Turp, Ispanak, Bamya | 
            125-200 gr | 
            Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
        
        
            | Süs Bitkileri | 
            50 gr | 
            Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |