Macro Ultra Combi

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Suda Çözünür Bor (B): 0.2
Suda Çözünür Bakır (Cu): 0.5
Suda Çözünür Demir (Fe): 6.2
Suda Çözünür Mangan (Mn): 4.2
Suda Çözünür Çinko (Zn): 5.6

Demir(Fe: %6.0), Çinko(Zn: %5.6), Mangan(Mn: %4.2), Bakır(Cu: %0.5), Bor(B: %0.2), gibi tüm mikroelementleri yüksek oranlarda, toz halinde içeren komple yaprak ve damlama gübresidir.
İçeriği yüksek olmasından dolayı, daha az miktar ile daha geniş arazi gübrelenir.Suda çabuk çözünür .
Bitkinin mahsulünün miktarının ve kalitesini artırmaya yöneliktir. Alkali yada kireçli topraklarda sıkça oluşan Demir korozunu önler.
Çinko noksanlıklarından ileri gelen yaprak küçülmesi, kamçılaşma gözlerin azalması, meyve tutumunun az olması gibi problemleri yok eder.
Yapraklarda lekelenme, meyve şekilsizlikleri, meyvelerin küçük kalmasını engeller.
 
BİTKİ BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan Önce)
Şaşırtmadan hemen sonra
Şaşırtmadan sonra
25 gr İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 25 gr Feiron karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Can suyu olarak topraktan 175 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
175 gr
175 gr
Hıyar, Kabak 50-150 gr Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) 100-175 gr Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı,
Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne
100-150 gr Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek 100-150 gr Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar 100-125 gr Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz 10-175 gr Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ (Üzüm) 100-150 gr Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin 50-150 gr Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik 100-125 gr Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Feiron karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz 100-150 gr Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar 125 gr Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates 100-125 gr Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün 100-125 gr Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan, Sarımsak, , Pırasa
Havuç, Lahana, Marul
100-150 gr Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut 100-150 gr Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, 50-150 gr Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanak, Bamya 50-150 gr Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri 75-125 gr Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.